Wat vooraf ging...

Van een wereld vol cijfers naar anti-stress...

Het werken met cijfers, de adviesverlening en de vrijheid spraken me aan om te kiezen voor de job als zelfstandig verzekeringsagent, vooral gericht naar fiscale spaarplannen.
De vele huisbezoeken bij kanten creëerde een zekere band met mijn klanten.
Mijn advies ging vaak verder dan enkel het financiële gedeelte. Er werd me heel vaak zaken in vertrouwen verteld. Ik voelde ook meteen aan wat ze precies wilden zeggen. In een wereld waar cijfers, presteren en de "beste zijn" belangrijk zijn, werd dit voor mij juist van veel minder belang.
Uiteraard werd mijn ego blij als ik werd geprezen voor de geleverde prestaties. Zeker als vrouw in een mannenwereld. En dat was het toen - zo'n 25 jaar geleden - zeker.

Al van in mijn tienerjaren wou ik schoonheidsspecialiste worden. Tot ik uiteindelijk besliste: en nu volg ik die opleiding. Zwanger van een tweeling, een peuter in huis en toch rondde ik de opleiding af. Bijkomende opleidingen verruimden mijn kennis. Dat ik dit in de praktijk wou doen, was evident. Ik startte een tweede zaak.
Te weinig voorbereiding, geen plan, geen doel en niet de nodige focus maakten de eerste jaren enorm moeilijk.

Er waren niet enkel de 2 jobs die mijn tijd en energie vroegen, ook de kinderen vroegen mijn aandacht.
Het was willen maar niet kunnen. Niet kunnen in tijd en niet met energie want die was helemaal op.

Dit bleef echter niet zonder gevolgen.

anti-stress cijfers zenhuis Kristel carrièreswitch


Lichamelijke klachten, onrust in mijn hoofd en het gevoel mezelf kwijt te spelen, maakte dat ik op zoek ging naar een manier om terug meer evenwicht in mezelf en mijn dagelijkse leven te brengen.

Shiatsu leek te oplossing en dat is het nog steeds.
Lichamelijke klachten brachten me bij shiatsu. Al gauw bleek dat shiatsu meer voor me betekende dan een fysieke oplossing. Shiatsu gaf me rust in mijn hoofd, in mijn lichaam. Ik kon terug energie opdoen en weer meer leven in plaats van geleefd te worden.

Na elke behandeling wou ik meer weten over shiatsu, over de mens in zijn geheel. Het nam enige tijd voor ik besloot om de shiatsu-opleiding te volgen. Want weer een opleiding, en wat dan met de kinderen als ik er niet ben...
Het is mijn beste beslissing ooit geweest. Ik kwam thuis. Thuis in mezelf, in de wereld rond mij.
De opleiding voelde als opnieuw mezelf ontdekken.
Dit betekende voor mij een enorme persoonlijke groei, veel kennis opdoen en vooral het gevoel ervaren: “dit is mijn leven”.

Een natuurlijke manier van leven, van omgaan met elkaar en leven vanuit het voelen, dat is helemaal wie ik ben.
Bewust leven zonder oordelen, zonder vooroordelen, zijn in het nu.

zenhuis bewuster leven anti-stress

Al meer dan 30 jaar ben ik geboeid door natuurlijke levensstijl, voeding en alternatieve geneeswijze. Als kind nam ik bij een verkoudheid, hoofdpijn, buikpijn een homeopatisch middel. Toen nog zeer onbekend en vooral erg in twijfel genomen. Ik ging naar de bio winkel en at vegetarisch, toen nog als zeer alternatief bekeken.
De bewuste levensstijl is dus al lang een onderdeel van mijn leven.


Wat shiatsu me bijbracht, past helemaal bij de persoon die ik ben.

Het bewust omgaan met onszelf, aandacht geven aan wat echt belangrijk is en een gezonde natuurlijke levenswijze dat is mijn weg. Dit breng ik graag over naar mannen en vrouwen die ook hun gevoel volgen.

Shiatsu therapeut zijn, is zo veel meer dan een massage geven.


"meer dan de techniek van de behandeling is het mijn unieke gevoelskracht
die zorgt voor de diepe heilzame ontspanning."Het gebruik van natuurlijk verzorgingsproducten in mijn instituut was dan ook evident.
Zelf kies ik al jaren voor zuiver, ecologisch, botanisch.
Een behandeling gaat niet zo zeer over de mooiheid van buiten, eerder over het gevoel dat ik overbreng. Dit gevoel wakkert de schoonheid vanbinnen aan zodat je vanzelf gaat stralen.
Natuurlijk is een goede huidverzorging belangrijk om je huid gezond te houden. Zeker in de huidige stressvolle maatschappij draagt niet enkel de ontspanning bij aan een goed gevoel en er goed uitzien, ook de juiste verzorging houdt je huid in balans.

Het plaatje klopt. Ik doe wat ik graag doe, wat mijn leven is. Ik creëer voor heel wat mannen en vrouwen een beleving die ze meer dan nodig hebben. Aandacht, ontspanning en een goed gevoel is in deze vluchtige maatschappij heel waardevol. 


Ik ben nog altijd graag met cijfers bezig maar dan niet meer als dollartekens in mijn hoofd.
Met de behandelingen die ik nu geef, werk ik vanuit mijn gevoel en dit geeft mij een veel grotere rijkdom.  


*Ik leer ook graag jouw verhaal kennen. Voel je vrij mij te contacteren. Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen. kristel@zenhuis.be -  www.zenhuis.be

*Heb je zelf beroepsmatig een totale omwenteling gemaakt? Ik luister graag naar jouw verhaal. 

*Wil je anderen laten kennismaken met Shiatsu of met mij, deel dan zeker deze bijdrage. 

Heb je nood aan een moment voor jezelf, wil je meer energie, meer evenwicht of wil je gewoon even ontsnappen aan de drukte?  Dan verwelkom ik je graag. 

mijn anti-stress reserverenVoor een antistress beleving en energiebooster zit je bij shiatsu therapeute Kristel van Zenhuis Haacht op het juiste adres dit voor de ruime regio van Haacht, Keerbergen, Tremelo, Rotselaar, Herent, Boortmeerbeek, Kampenhout, Steenokkerzeel, Booischot, Aarschot, Mechelen, Heist-op-den-Berg en Leuven. . 

Mijn missie - Bewuster leven

Waarom ik doe wat ik doe... met passie, gedrevenheid en heel veel enthousiasme Bewuster leven, mijn missie

Drup - premium daily drops

Meer energie, betere focus en concentratie, ontspannen gevoel in lichaam en geest en sterkere immuniteit. Dat is wat de hedendaagse man en vrouw nodig heeft in deze drukke, prestatiegerichte maatschappij. Drup biedt hier een natuurlijke oplossing.

Fysiek shoppen is een beleving

Fysiek shoppen is meer dan een product kopen. Het is winkelen met een beleving.

15 anti-stress tips die je meteen kan toepassen

Hier druk je de pauzeknop in en ontsnap je aan de drukte rond jou. Het hoofd leeg maken, spanning uit je lichaam laten glijden en nieuwe energie opdoen. Met deze tips ben je meteen zen.

Shiatsu bij rugpijn, nek-schouderklachten

Professioneel presteren, een druk sociaal- en gezinsleven en de nodig tijd voor zichzelf vinden, is voor velen een balancerende oefening. Dit leidt tot heel wat klachten. Deze behandeling is voor mannen en vrouwen die tijd en aandacht voor zichzelf geen overbodige luxe vinden en genieten van het leven.

Waarom bij een expert gaan voor de verzorging van jouw mannenhuid?

Wil je weten hoe je jouw mannenhuid het best verzorgt? Dan is het advies van een expert nodig. Kristel begeleidt al jaren mannen naar een succesvolle look.

is shiatsu zweverig?

Bewuster leven met gezonde voeding, meer beweging, voldoende nachtrust en aandacht voor zichzelf. Shiatsu is zorgen voor je gezondheid op een natuurlijke manier. Shiatsu is veel meer dan een drukpuntmassage. Ontdek zelf wat het voor jou kan betekenen.

Een goede gezondheid is meer dan niet ziek zijn.

Een goede gezondheid is meer dan niet ziek zijn.
Versterk je immuniteit en weerstand.
Tijd en aandacht voor jezelf inplannen, is in de huidige, hectische en onzekere periode geen overbodige luxe!

De belangrijkste tip voor de rest van het jaar.

Druk, druk druk. Doe jij daar ook aan mee? Wil je dat wel echt? Heb je wel tijd en ruimte genoeg voor jezelf? Wat jij nu nodig hebt, is de ene belangrijke tip die je de rest van het jaar kan toepassen.

7 belangrijke zaken die je moet weten over de shiatsu-zenbeleving

Shiatsu is veel meer dan een drukpuntmassage. Een behandeling voor meer veerkracht, meer energie, meer evenwicht. Een boost voor lichaam en geest. Precies wat elke drukbezette man en vrouw vandaag nodig heeft.

Zo voorkom je huidveroudering.

We willen toch allemaal er liefst zo lang mogelijk jong uitzien? Een aantrekkelijke uitstraling en energieke look geven je meteen meer zelfvertrouwen. Er goed uitzien is een boost voor je persoonlijkheid en succes. Enkele tips om je uitstraling te boosten.

Een gestreken hemd met een buffelhoofd.

Er goed uitzien is meer dan een deftig maatpak en een mooi kapsel.
Een gestreken hemd met een buffelhoofd garandeert geen succesvolle zaken.
Een stijlvolle look, meer zelfvertrouwen en charisma uitstralen is jouw sleutel voor een succes-boost.

Massage Anti-stress Beleving

Een onderdompeling in genieten, tot rust komen en tijd voor jezelf. Een massage bezorgt elke man en vrouw een zalig ontspannen gevoel. Dit is jouw zen-moment.

Rust in je hoofd - evenwicht in je lichaam

Ontsnap even van alle drukte. Een moment voor jezelf om alles los te laten en te genieten van aandacht en pure ontspanning. Meer veerkracht - meer energie - meer evenwicht

De 15 voordelen van een massage

Genieten van een massage mag! Het heeft alleen maar voordelen.

Kippevel-moment

“Meer dan de techniek is het mijn innerlijke gevoelskracht die zorgt voor de diepe ontspanning.”
Een behandeling vanuit het voelen... Hooggevoelig - Heldervoelend...

Buiten je comfortzone?

Dan zorg ik ervoor dat jij je meteen op je gemak voelt, ook als man. Een gelaatsverzorging voor mannen is al lang geen taboe meer, eerder de nieuwe trend. Meer en meer mannen starten hun dag met een aangepaste reiniger en dagcrème. Elke man wil er toch graag goed uitzien?!

Hoe je huid verzorgen als man?

Wil je een gezonde huid en energieke uitstraling? Hoe pak je dit aan als man? Wat gebruik je en heb je nog vele andere vragen? Dan helpt Kristel je verder. Kristel begeleidt al jaren mannen naar een succesvolle look.

Van stress naar veerkracht

Zen-beleving en Veerkracht Arrangement Meer energie Meer veerkracht Meer evenwicht Hoofd leegmaken, spanning uit je lichaam en genieten van pure ontspanning.

Waar staat de pauzeknop?

Wil je even aan de drukte ontsnappen? Heb je een moment voor jezelf nodig? Ben je op zoek naar de pauzeknop? Deze vind je hier, bij Zenhuis!

Hoe behandel ik wallen onder de ogen?

En nog veel meer antwoorden op wat mannen zich afvragen.
Lees ook het geheim van een jeugdige en succesvolle uitstraling.

Shiatsu bij rug-, nek-, schouderklachten, vermoeidheid, stress.

Shiatsu is meer dan een drukpuntmassage.
De heilzame behandeling brengt het zelfhelend proces van het lichaam in beweging.
Evenwicht, aandacht en ontspanning voor lichaam en geest.
Doe meteen de anti-stress oefening voor je rug, nek, schouders.

Hoe mijn mannenhuid verzorgen bij intensief sporten?

Na het sporten douchen, vinden we normaal. Echter het gelaat krijgt minder aandacht. Dit zijn 2 basisstappen voor een gezonde huid.

Shave like a boss

Vind je het ook wel stoer staan in je badkamer: een open mes om je te scheren en de scheerkwast, Net zoals vroeger en hoe échte mannen scheren! Durf jij het al, scheren met mes?

Hoe maak je het perfecte scheerschuim?

Elke stap bij het scheerritueel is belangrijk, ook het opschuimen van de scheercrème. De techniek, de samenstelling van het product en het aanbrengen, bepalen mee hoe vlot het scheren verloopt, zonder irritaties!

Review Shiatsu

Lees hoe een klant een shiatsu behandeling ervaart. Iedereen heeft een andere beleving bij shiatsu. Elke behandeling is ook persoonlijk en anders. Toch brengt het bij iedereen rust.
Shiatsu is ontspanning, evenwicht en aandacht voor lichaam en geest.
Dit is jouw beste anti-stress beleving.

Hoe je hoofd kaalscheren en je baard aflijnen?

Heel wat mannen kiezen voor een kale kruin. Verloopt het scheren van de hoofdhuid zonder irritatie? Deze video toont je alvast hoe je eraan begint.

Mannen kiezen voor een nieuwe levensstijl.

De nieuwe levensstijl van mannen geeft een boost van zelfvertrouwen, persoonlijkheid en succes.

Tegenscheren - Hoe doe je dat?

De nieuwe trend is dat heel wat mannen scheren met mes.
Tegenscheren zorgt voor een extra glad resultaat.
Maar hoe doe je dat zonder wondjes en irritatie?

Huidverzorging voor mannen

Met de eerste indruk maak of kraak je jouw business.
Een gezonde huid en energieke uitstraling versterkt jouw persoonlijkheid. Een aantrekkelijke look, een charmante blik. Kan je er nu alleen maar van dromen?
Dan ben je hier op de juiste weg. Hier zet je de eerste stap naar een succesvolle look.

Gua Sha en Facial Roller: jouw anti-stress @home

De massage met sculpting tool Gua Sha of Black Lifting Roller is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. Het behandelen van de drukpunten heeft heel wat voordelen. De Gua Sha en Black Lifting Roller bezorgen jou een ontspannen look.

3 tips die meer werkcomfort geven voor thuiswerkers.

Thuiswerken met een slechte werkhouding geeft klachten in je rug, nek, schouders.
Deze specifieke anti-stress behandeling geeft je innerlijke rust, brengt evenwicht in je lichaam en hoofd en een ontspannen gevoel.
Enkele oefeningen geven je meteen resultaat.

Wat is shiatsu?

Deze drukpuntmassage gebaseerd op de Oosterse geneeskunde
is jouw Me(n)-Time voor
meer energie,
evenwicht in lichaam en geest
en pure ontspanning.

Groen, Groener, Groenst.

Een gezonde, naturelle uitstraling geeft je meer zelfvertrouwen en een goed gevoel.
Een botanisch, ecologische verzorging die jouw huid in alle zachtheid verzorgt en verwent.

Veel belovende reacties maar is shiatsu ook voor jou?

De reacties zijn bijna te mooi om waar te zijn. Of ik ook jou het beste Me-Time moment kan laten beleven, kan ik nu niet bevestigen. Maar opgelet als ik jou helemaal zen maak, ben je fan van shiatsu voor de rest van je leven.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x