Hoe vaak plan ik een anti-stress behandeling in?

Hoe vaak plan ik een anti-stress behandeling in? 

Elke maand!
Tijd en aandacht voor jezelf inplannen is in de huidige drukke en hectische maatschappij meer dan nodig. Het geeft je nieuwe energie om er nadien weer tegen aan te kunnen.

Zonder een moment van diepe innerlijke rust en het weer in evenwicht brengen van lichaam en geest, loop je al snel tegen oververmoeidheid, prikkelbaarheid en zelfs een burn-out aan.

Shiatsu zorgt dat de energie in het lichaam weer vrij kan stromen. Shiatsu is aangewezen bij heel wat lichamelijke en mentale klachten. Ook al heb je geen klachten dan is deze drukpuntmassage genieten van pure ontspanning.

Een massage stimuleert het gelukhormoon. Precies wat we allemaal nodig hebben: een gelukzalig gevoel.
Bovendien verhoogt een massage je weerstand, je immuunsysteem wordt versterkt, stress en spanning verdwijnen uit je lichaam. Dit geeft je meteen energie en motivatie om er nadien weer tegenaan te gaan.

Een gelaatsverzorging geeft je uitstraling een boost. Het is meer dan een scrub en een masker.
Het is de beleving en de intense aandacht voor jou en je huid.
Elke maand een verzorging van diepe reiniging tot hydraterende dagcrème en van ontspannende nek-schoudermassage tot een zen-beleving.


Hoe behandel ik wallen en kringen onder de ogen?

De meest gestelde vraag: "hoe behandel ik wallen onder de ogen?" Voor een sprekende, charmante blik lees deze tips.

Hoe voorkom ik huidveroudering

Hoe voorkom je huidveroudering in 7 stappen? Je wil er als man toch ook graag goed uitzien en liefst zo lang mogelijk jong? Dan zijn deze tips

Scheerirritatie

Niets zo vervelend als scheerbrand, ingegroeide baardharen, roodheid, jeuk na het scheren. Enkele tips om 's morgens met een gladgeschoren baard en zonder wondjes de deur uit te gaan.

Welke massage kies je?

Een massage bezorgt elke man en vrouw een zalig ontspannen gevoel. De aanmaak van het gelukshormoon en het knuffelhormoon worden gestimuleerd. Deze stoffen die in je lichaam zitten, verminderen stress en verhogen het geluksgevoel. Een massage inplannen is echt geen overbodige luxe in de huidige drukke en prestatiegerichte maatschappij. Tijd en aandacht voor jezelf is voor elke man en vrouw die geniet van het leven.

Wat is een gelaatsverzorging voor mannen?

Een gelaatsverzorging is meer dan een scrub en een masker. Het is beleving van innerlijke rust en nieuwe energie. Een boost voor jou en je uitstraling.

Acne

Tieners en ook wel volwassenen hebben last van acne, zwarte puntjes en ontstekingen. Een behandeling op een natuurlijke manier is hier de oplossing.

Eczeem

Eczeem op een natuurlijke manier behandelen? Het kan.

4 stappen voor de verzorging van de mannenhuid

Wil je wel eens weten hoe je jouw mannenhuid het best verzorgt? Dan kan je meteen deze eenvoudige stappen toepassen.

Couperose - Roodheid

Een gezonde huid, naturelle uitstraling maakt toch iedereen blij. Het geeft je meteen een goed gevoel, meer zelfvertrouwen en een boost voor jouw persoonlijkheid. Hoe pak je nu roodheid, couperose aan op een natuurlijke manier?

Keratosis Pilaris

Help, ik heb rode bultjes op mijn armen. Wat kan ik doen?

Rug onzuiverheden acne

De rug. Anderen zien hem, jij niet. Toch is het fijn als de rug er mooi uitziet. Onzuiverheden, acne op de rug wil je dan ook behandelen. Dit kan.

Zwanger en Shiatsu?

Shiatsu als je zwanger bent? Dat is genieten van pure ontspanning van lichaam en geest.

Voor wie is shiatsu geschikt?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x