Afspraak shiatsu & massage.

Kristel creëert een anti-stress beleving voor mannen en vrouwen
die aandacht voor zichzelf geen overbodige luxe vinden en genieten van het leven.

Elke maand jouw zen-moment inplannen geeft het beste resultaat.
Rust in je hoofd en in je lichaam geeft je een goed gevoel dat jou motiveert en energie geeft om zowel professioneel als privé alles in evenwicht te houden en met de nodige veerkracht te benaderen. 
Er goed uitzien geeft je meteen een goed gevoel, dit vertaalt zich in een sterke persoonlijkheid met zelfvertrouwen en succes. 

Afspraak maken
ma-do 8u30 - 17u - vrijd & zaterdag 8u30 - 15u


Opgelet: Wegenwerken
Vanaf 15/2 starten de wegenwerken thv Werchtersesteenweg aan de lichten richting Wakkerzeel – Wijgmaal – Leuven. De baan is daar afgesloten in beide richtingen.
Je rijdt via Wespelaar: Wakkerzeelsestraat – Vinkstraat of via Haacht station of via Rotselaar.
Er staan borden “plaatselijk verkeer” en “doodlopende straat” maar Zenhuis is bereikbaar.


Respectvol begrip: “Mijn tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Als je te laat bent op jouw afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter.
Annuleren kan tot 48uur op voorhand, minder dan 48u wordt de helft van de prijs aangerekend. Kom je niet opdagen, dan reken ik je de gemiste behandeling aan. Als tegenprestatie kan je tijdens je behandeling rekenen op 100% aandacht voor jou alleen."
Om no-shows en annulaties te beperken, betaal je de helft van de kost bij reservatie. Je reservatie blijft 24u geldig. Na ontvangst krijg je een bevestiging van je afspraak. Voorschotten worden niet terugbetaald. Kan je de afspraak niet nakomen, heb je 2 weken tijd om deze te hernieuwen.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x